tirsdag 30. august 2011

: penn og blekk


: kvakker litt


mandag 29. august 2011

: motiv til postkort


Her har jeg tegnet med penn og blekk og lagt på farger i illustrator. Tanken er at dette motivet skal opptre i forskjellige fargekombinasjoner.

: panoramatapet




Dette er panoramatapeten fra photowall.se som Ris har montert på den ene veggen i stua. Det hvite fuglehuset kjøpte jeg i Göteborg, og hang det opp på den ene trestammen som en morsom detalj.

søndag 28. august 2011

:


: gammelt nytt

Jeg liker gjenbruk! For ca et år siden fant jeg en retro skjenk på et marked. Den stod helt til slutt, ingen ville ha den. Meeen, jeg klarte ikke helt å gå fra denne saken. Likte formene utrolig godt, og prøvde å se den for meg i ny drakt. Det klarte jeg, gudskjelov, og skjenken ble min for 150 kr. Omtrent en uke brukte jeg på å pusse den forsiktig opp i sort, grått og med gul gammel retrotapet. Nå har den stått i stua vår i snart et år, og jeg er fortsatt ganske glad for at jeg dro den med meg hjem fra markedet!

:


Tipper de fleste maleriene blir med barnemotiver...

: frem med penselen!



Her er noen smakebiter på maleriene Ris har tenkt å ha med på julemarkedet 
i november. Liker å male med akryl siden det er enkelt å jobbe med og tørker raskt.

:

ert&ris skal delta på julemarked i november, og ert har begynt forberedelse av illustrasjoner til kort.

fredag 26. august 2011

: gøy med spraymaling!



Denne lille, søte kommoden fant Ris på loppis i fjor og tanken var at den skulle stå i lekestua til jentene. Etter å ha støvet bort i garasjen i nesten ett år, fikk den endelig litt maling på seg. Med litt gul og lilla spraymaling ble den ganske kul og fresh. Likte godt knottene på skuffene og skapet og detaljene bak:-) Kommoden fikk plass i lekestua, og jentene ble storfornøyd!

lørdag 6. august 2011

: velkommen til oss!

Heisann! 
Vi er to venninner og grafiske designere som har pratet om å gjøre noe kreativt sammen i noen år. Tidligere var vi kollegaer, og det var sånn vi traff hverandre. Vi hang mye sammen på jobb og det hendte ofte at vi der ble kalt for “erteris”. Kort fortalt, så er det derfra vi hentet navnet ert&ris. Ert er Linn og ris er Jannicke. 
Som grafisk designere er vi naturlig nok opptatt av design og detaljer, og føler ofte at vi har en egen stil som er felles for oss. Samtidig har vi jo våre individuelle måter å uttrykke oss på, og derfor vil bloggen inneholde en god blanding av saker vi lager enten det er illustrasjoner, interiør eller andre småsaker. Ting som vi inspireres av vil også prege innleggene våre. Vi er i startfasen med denne bloggen, men håper etter hvert at ert&ris kan utvikle seg til noe mer. 
Vi liker å inspirere og å bli inspirert! Håper vi “ses”..:)